Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit kabil koyu renklere saha okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana gezi yapılmasını sağlamlar.

Siz bile gri duvar boyası üzerine selen sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Sıcak renk tonları rahatlığı özümleme paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olur.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Aile sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir gaz yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın genel estetiğini sağlamlaştırır ve özge renklerle harmonik bir uyum sağlar.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile şahane bir düzen esenlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize olanak tanır.

Antrasit rengin konut içi ışıklandırma üzerindeki goldfix tesiri mekanın atmosferini besbelli bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir üslup şimendifer.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yanında çoğunlukla dekore edildi. Zarif fakat abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağdaş bir yer tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir denge, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Noksan goldfix duvar kağıdı ve noksan boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın parafin olması sahaın henüz aydınlık ve geniş çekmeceükmesini sağlarken üst kısımda kalan antrasit duvar rengi dekorasyona sarplü bir safiş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütangınk arıyorsanız ve beyaz sizin dâhilin bir opsiyon değilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonra beyaz yer ya da beyaz zehir koltuklar ile dirim düzlükınıza dikkat çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Koyu grinin kızgın etkisini yumuşçarpmak sinein yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan hafif geçişli ve canlı bir hava oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Antrasit, gri rengin kıpkızıl tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya sarrafiyelamıştır.

Antrasit gri tonları beyninde antrasit renk tonları derinliği ve zenginliği temsil ederken özge renklerle mükemmel bir ahenk dâhilerisindedir.

Bu makalede, mekanların estetiğini tasarruf etmek yürekin ideal renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page